F.Klaver zonwering Volendam

Binnen en buiten zonwering voor het hele huis  

Verschillende types uitvalschermen

type caph 95 / 110


Techniek
gesloten model
In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast.
De constructie

De Caph 95 kan geleverd worden met muurbeugel of kapsteunmontage. Hierdoor is dit scherm op vrijwel iedere gevel te monteren.

Bij uitvalschermen heeft u de keuze uit verschillende typen armen: vaste armen, windvaste armen, stormvaste armen, gasveerarmen, glijarmen en balkon armen behoren tot de mogelijkheid. Uw SunJoy-dealer kan precies aangeven welke armen in uw situatie wenselijk zijn.Type 65-110


Open model
Type 65/110 is de grote broer van 50/80. Het heeft dezelfde vormgeving als type 50/80 maar is door grotere omvang van het scherm meer geschikt voor de grotere breedtes en uitvallen.
Vormgeving
Alle typen uitvalschermen zijn in geanodiseerd aluminium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen.
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.
In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje