F.Klaver zonwering Volendam

Binnen en buiten zonwering voor het hele huis  

Polaris

Door zijn eenvoud en strakke lijnen is de Polaris een knikarmscherm dat bij iedere gevel past. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en in de tuin. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder het scherm. De Anna is op bijna alle gevels te plaatsen. Het scherm is zeer eenvoudig af te stellen en voorzien van inloopwieltjes waardoor de voorlijst altijd goed sluit. Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. De vele kleuren en dessins zijn zo te combineren dat ze perfect harmoniëren met uw omgeving.Knikamen & kap

De Polaris heeft sterke en stabiele armen. De verbindingsstukken en profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels en sterke veren. De kap is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Alle bouten, moeren en assen voor de knikarmen zijn van roestvast staal. De Polaris is TÜV en CE-gekeurd. De maximale afmetingen zijn: 

250 cm uitval bij een breedte van 550 cm 

300 cm uitval bij een breedte van 500 cm 

Daarbij is de maximale uitvalshoek 35 graden.

 

Bediening 

De Polaris is met de hand te bedienen door middel van een oogwindwerk met slinger, maar ook elektrische bediening - eventueel met afstandsbediening - is mogelijk.


Vormgeving 

De Polaris is een stijlvol vormgegeven semi-cassettescherm. Semi betekent dat het doek zowel aan de voor- als de bovenkant tegen weersinvloeden beschermd is. Daarbij is de Polaris perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Kleuren De aluminium behuizing is standaard leverbaar in technisch zilver en crème (RAL 9001). Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Daarmee is de zonwering geheel op uw wensen af te stemmen

 

Naos

De Naos cassette is een elegant cassette-knikarmscherm welke compact en uiterst fraai is vormgegeven. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen – inclusief het doek – netjes opgeborgen in een mooie cassette.

Door zijn compacte vormgeving en strakke lijnen is de Naos cassette een knikarmscherm dat bij iedere gevel past. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in en rond uw woning.


Knikarmen & kap
De Naos cassette heeft sterke en stabiele armen. De verbindingsstukken en profielen zijn gemaakt van hoogwaardig
aluminium. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels en sterke veren. De kap is vervaardigd uit corrosiebestendig
poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Alle bouten, moeren en assen voor de knikarmen zijn van roestvast staal. Het scherm is voorzien van inloopwieltjes waardoor de voorlijst altijd goed sluit. 
De Naos cassette is TÜV en CE-gekeurd.

De maximale afmetingen zijn:
- 2,5 mtr uitval bij een breedte van 5,5 mtr
- 3,0 mtr uitval bij een breedte van 5,0 mtr
Bediening
De Naos cassette is met de hand te bedienen door middel van een oogwindwerk met slinger, maar ook elektrische bediening - eventueel met afstandsbediening - is mogelijk.

Wega

De Wega is een scherm van topkwaliteit dat door zijn bijzondere stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit knikarmscherm heeft een speelse en moderne vormgeving (olijfvormige zijkappen) met daarachter een uniek stelmechanisme. Dankzij deze fraaie afwerking oogt de Wega zeer compact. Het scherm heeft speciale montagesteunen. Deze zijn voor zowel muur- als plafondbevestiging geschikt, bijvoorbeeld voor montage onder balkons. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en in de tuin.


Constructie


Knikarmen & kap 

De Wega heeft sterke en stabiele armen. De verbindingsstukken en profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels en sterke veren. De kap is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Alle bouten, moeren en assen voor de knikarmen zijn van roestvast staal. De vorken zijn van smeedwerk. De Wega is TÜV en CE-gekeurd. 

De maximale afmetingen zijn:

 - 550 cm breed bij een uitval van 300 cm 

- 600 cm breed bij een uitval van 250 cm 

De in te stellen hoek is bij muurmontage 5 tot 70 graden en bij plafondmontage 18 tot 90 graden. 


Bediening 

De Wega is standaard geschikt voor elektrische - desgewenst draadloze - bediening.